Η Εταιρεία Pita Mia

Η Εταιρεία

Οικογένεια Β. Καλοϊδά Ι.Κ.Ε

Το όνομά μας μετράει 63 χρόνια ιστορίας στο χώρο της πίτας. Εμπειρία που βοηθάει σήμερα, το δικό μας μεράκι, της 3ης πλέον γενιάς Καλοϊδά, στο να πρωτοστατήσουμε ξανά στην δημιουργία της αυθεντικής πίτας. Με υπευθυνότητα λοιπόν και φυσικά σεβασμό στην παράδοση μπαίνουμε δυνατά στην αγορά και προσφέρουμε ό, τι καλύτερο σε γεύση και ποιότητα.

Η πὶτα πλέον έχει όνομα. Όταν η παράδοση συναντά τη σύγχρονη διατροφή, τότε PITA MIA. Η νέα σου σχέση. Μία και μοναδική!

Έχοντας τη μαγιά που είναι η παραδοσιακή συνταγή του παππού Καλοϊδά και τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις στα χέρια μας ως μέσο παρασκευής, είμαστε περήφανοι που παρουσιάζουμε στην αγορά τη νέα Pita Mia. Το αρτοσκεύασμα που ξυπνάει γευστικές αναμνήσεις του παρελθόντος, καθώς κρατάει μέσα του όλη την ποιότητα και την “αφρατάδα” της παράδοσης. Αγνά υλικά, πρωτοποριακός τρόπος παρασκευής στις πιο σύγχρονες εγκαταστάσεις, αυστηροί ποιοτικοί έλεγχοι και εκτίμηση στις διατροφικές απαιτήσεις του κόσμου, είναι τα χαρακτηριστικά της γευστικότατης Pita Mia.

Παρὰλληλα, αναγνωρίζοντας τις ανάγκες στην αγορά μαζικής εστίασης, επενδύσαμε και διευρύναμε τις δραστηριότητές μας προχωρώντας και στη δημιουργία σειράς ψωμιών bake-off και soft breads καλύπτοντας κάθε επαγγελματία για ποιοτικά και γευστικά αρτοσκευάσματα. Τις Ιστορίες Φούρνου.
Γεύσεις αυθεντικές, ζυμωμένες με φαντασία και αγνά υλικά. Τα αρτοσκευάσματα Ιστορίες Φούρνου είναι φτιαγμένα με τον παραδοσιακό χωριάτικο τρόπο που θα σας εκπλήξουν και θα γράψουν την δική τους ιστορία, με τη φρεσκάδα τους και τον ιδιαίτερο γευστικό χαρακτήρα τους.